Снимат „Анна Каренина” в стил „Клюкарката”

Западните медии съобщават, че в скоро време канадската компания Entertainment One, занимаваща се с производство на развлекателни телевизионни предавания, ще започне работа по сериала „Анна К”.

Поредицата ще бъде модерна адаптация на световно известния роман на Лев Толстой „Анна Каренина”. Сценарият ще се основава на работата на съвременната писателка Джени Лий, която преразказва творбата на Толстой по нов начин. Нейната книга ще бъде публикувана през 2020 година. Кога публиката ще види филмовата версия на този роман, все още е неизвестно, но вече има информация за някои детайли от сюжета.

И така, главната героиня ще се играе от актриса с американо-корейски произход. Анна ще бъде жител на Ню Йорк – истински модерно и it-girl. В западната преса главната героиня дори е сравнявана с типичните герои от сериала „Клюкарката”.

Анна ще трябва да преживее истинска драма в личния си живот и да направи труден избор: между идеалното във всяко отношение гадже, което се харесва от нейните родители и може би най-голямата любов в живота си.

Дали главната героиня ще излезе от тази трудна ситуация според класическия сценарий и ще се хвърли под влака (метрото), или ще намери алтернативни решения, ще разберем след излизането на поредицата по телевизията.

Историята на Анна Каренина продължава да вълнува умовете на съвременните читатели. Така например, наскоро известната руска тв водеща Ксения Собчак, публикува снимка, с която напомни на много интернет потребители за героинята на Лев Толстой. Може би снимката крие намек, че в личния живот на телевизионната водеща се случват сериозни страсти. В мрежата активно се обсъжда сбиването на съпруга й Максим Виторган и предполагаемия й любовник Константин Богомолов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино