Собственик на питбул го насъска срещу баща и син

Снимка: Pixabay/Архив

Преди това нападнал с нож младия мъж

Пиян мъж от Разградско предизвикал скандал със съседи, баща и син, нахвърлил се върху по-младия с нож, а после насъскал питбула си срещу тях. Пострадалите, 48-годишен мъж и 26-годишният му син, са нахапани по краката.

Разправията е станала към 16,30 часа в неделя в село Сейдол, община Лозница. От полицията не съобщават конкретния повод, довел до разправията. Към момента се знаело, че 46-годишният мъж и съседите имали неразбории не от вчера, което станало причина за пререканието през уикенда. Пияният първо нанесъл с нож порезна рана на врата на 26-годишния мъж, а после насъскал питбула си срещу бащата и сина. Раните на двамата били обработени в Центъра за спешна медицинска помощ в Лозница. После били освободени за домашно лечение.

Междувременно те подали сигнал за разправията и последиците от нея. Полицията дошла и пияният се качил на колата си „Мерцедес“, вероятно да напусне мястото. Патрулът обаче го спрял, а при проверката било установено, че е твърде пиян. Дрегерът отчел 2,94 промила. Мъжът е задържан в полицията за едно денонощие и срещу него е започнато досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право