София отпуска 7 млн. лв. за контрол на ремонти

През изминалото лято беше извършен ремонт при колелото на трамвай 5 в столичния квартал “Княжево”. Снимка: Булфото

Три фирми ще следят за 4 г. дейностите по 1,2 млн. кв.м пътища и тротоари годишно

Оферти се подават до 2 май

Близо 7 млн. лв. ще струва строителният надзор на пътни ремонти в цяла София. Столичната община е пуснала обществена поръчка а 48 месеца на прогнозна стойност 6,6 млн. лв. без ДДС. Търси се изпълнител, който да контролира подготовката на строителството, количествата, качеството и съответствието на изпълняваните строително монтажни работи и влаганите материали за осъществяването на текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа и пътните съоръжения.

Всяка фирма може да кандидатства до 2 май по една от трите позиции на поръчката. Първата от тях е за районите “Витоша”, “Лозенец”, “Триадица”, “Панчарево”, “Младост”, “Студентски”. Приблизителният обем на работа включва контрол над 400 000 кв.м пътни и тротоарни настилки годишно за всяка позиция.

Втората част от поръчката е за “Овча Купел”, “Красно село”, “Красна поляна”, “Банкя”, “Люлин”, “Връбница”, “Възраждане” и “Илинден”. Третата позиция е за останалите 10 района на града, които се намират в зони IV, V и VI.

Всеки участник трябва да има минимален общ оборот от 2 млн. лв. за последните три приключили финансови години и да е достигнал 1 млн. лв. оборот в сферата на поръчката. В последните 3 г. той трябва да е изпълнявал дейности в тази сфера.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони