Софи Търнър е „Тъмния Феникс”

В новия екшън за „Х-мен”

Очакванията са за сериозен бокс-офис

„Х-мен: Тъмния Феникс” е най-големия и обсъджан филм в кината тази седмица. Той е част от комиксовия франчайз и ще се опита да даде нов живот на добре познатите екранни мутанти на „Марвел”.

Голямото ново попълнение е Софи Търнър, която търси нови изяви след края на „Игра на тронове”. Тук тя е „Тъмния Феникс”.

Ето го и сюжета: „Х-мен се сблъскват с най-опасния си и могъщ противник… Джийн Грей. По време на спасителна мисия в космоса Джийн почти умира, след като е ударена от загадъчна космическа сила. След като се връща у дома, тя става не само много по-могъща, но и много по-нестабилна. Борейки се с това, което се крие в нея, Джийн не разбира и не може да контролира силите си, наранява най-близките си и заплашва да унищожи Х-мен. Семейството им се разпада, но те трябва да намерят начин да спасят не само душата на Джийн, но и планетата, която е застрашена от извънземни, планиращи да превърнат силите на Тъмния финикс в оръжие и да властват над цялата галактика.”

Режисьор и сценарист на „X-Men: Dark Phoenix” е Саймън Кинбърг („Марсианецът”), а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Софи Търнър, Никълъс Холт, Джесика Частейн, Тай Шеридан, Александра Шип, Eвън Питърс, Коди Смит-МакФий и др.

Очакванията са за сериозен бокс-офис.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино