Софи Търнър от "Игра на тронове" и Джо Джонас с тайна сватба във Вегас за $600 (СНИМКИ)

Актрисата от "Игра на тронове" Софи Търнър и певецът Джо Джонас изненадаха всички като се ожениха тайно във Вегас, а цялата сватба им излезе 600 долара. По-малкият брат на Джо Ник и съпругата му Приянка кумуваха на младоженците, а водещият на церемонията бе имитатор на Елвис Пресли.

Двойката обяви годежа си през октомври 2017-та и преди няколко месеца съобщи, че сватбата им ще се състои тази година. Имайки предвид 3-дневното сватбено тържество на Ник и Приянка в края на 2018-та, всички очакваха и Джо и Софи да последват примера им като вдигнат зрелищна голяма сватба. Именно затова феновете им останаха много изненадани от решението им да се оженят бързо и тайно във Вегас.

Разбира се, Джо и Софи не са първата двойка избрала тази локация - Брус Уилис и Деми Мур, Франк Синатра и Миа Фароу, Пол Нюман и Джоан Уудуард и др.

От Daily Mail предават, че двойката е избрала прословутата "Малката бяла църква" в Лас Вегас, която е отворена 24/7 за всички, желаещи да сключат брак, като церемонията излиза едва 600$.

Освен скромната церемония, Джо и Софи отпразнуваха любовта си в много скромен кръг от приятели и роднини, не повече от 20-30 човека.

Роклята на Софи Търнър представляваше бял гащеризон, който тя съчета с дълъг воал. Джо, от друга страна, заложи на класически костюм в сиво с бяла риза.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица