Социалисти в спор за приватизацията

Военният министър от кабинета “Орешарски” Ангел Найденов излезе с позиция във Фейсбук във връзка с разкритията на депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова по Канал 3. Атанасова и Антон Тодоров показаха в ефир книгата “Корупцията – основен елемент в управлението на СДС: юни 1997 – април 2001 г.”, в която е заклеймена и приватизацията на “Техноимпекс”.

“Дали БСП не изгуби идентичност като позволи на приватизаторката да стане техен лидер?”, запита Атанасова.

04-2

Вчера Найденов коментира в социалната мрежа: ”До къде стигнахме…! ГЕРБ да напомнят на БСП, със собственото ни издание, за годините на голямото “разграбване” и за отбелязването на “Техноимпекс” в този процес! “Позитано”, къде са опорните точки? Кога сме били прави – през 2001 или сега – през 2017 г.?”

Почти по същото време депутатът Красимир Янков заяви по БиТиВи: “Председателят на БСП в един стар период е изпълнявала дясната политика на Иван Костов”.

Малко след това отново във Фейсбук друг бивш депутат от БСП Атанас Зафиров защити лидера на партията: “Грозните и многофронтови атаки срещу Корнелия Нинова имат една цел - запазване статуквото в държавата, разбиване на БСП и служебна победа за Бойко Борисов”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика