Спасов: На „Коматево“ съм до Нова година

Ферарио Спасов, наставникът на „Ботев“ (Пд), призна, че договорът му с тима е до края на календарната година. Макар и индиректно, опитният специалист загатна, че желанието му е да води „канарчетата“ и през пролетта.

„„Нашите договори са до Нова Година – коментира Спасов след победата. - Това обаче не означава, че при добро стечение на обстоятелствата и продължаващите добри резултати няма да продължим съвместната си работа. Във футбола всичко се променя много бързо“.

Мачът с „Левски“ пък бе белязан от шествие на феновете на „канарчетата“ преди първия съдийски сигнал. Привържениците негодуват от темпото, с което вървят ремонтните дейности на стадион „Христо Ботев“. Близо 1000 души участваха в шествието от „Колежа“ до Общината. А темата се пренеса и на двубоя със „сините“. Секторът с агитката на „Ботев“ имаше само един транспарант закачен на загражденията. А той гласеше еднозначно „Колежа“ чака, часовникът тик-така“. По-рано този месец стана ясно, че стадионът им скоро няма да бъде завършен, въпреки дадените преди 2 месеца обещания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ