Спас Гърневски: Целта на Нинова и президента й е да пратят повече троянски коне в Европарламента

Снимка: БТВ

Иво Христов доказа, че и Корнелия Нинова, и нейният президент, на нейната партия, когото те избраха, са едно цяло, че са в общия план. Целта е да се пратят колкото се може повече троянски коне в Европа (в европарламента), които там да обслужват не български, а, да си го кажем направо, руски интереси. Те си ги имат тези продажници, които да изпълняват тези задачи. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по Канал 3 за включването на Иво Христов, шеф на кабинета на Румен Радев, на 4-то място в евролистата на социалистите.

"Една стъпка по-назад: тези дни в Тетевенския балкан бившите ченгета се събраха да обсъдят пъкления си план, блестяща атака срещу ГЕРБ, срещу втория човек в ГЕРБ, организатора, за да го отделят от Бойко. Първият удар бе срещу Цветан Цветанов", изтъкна Спас Гърневски.

Според него покрай Апартамент гейт е имало координирана атака с цел свалянето на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. "В Комисията за борба с корупцията в НС бе направен веднага опит да бъде изхвърлен Пламен Георгиев: Нинова влезе в КСНС с нов проектозакон, някой опита да спре влезлия в сила нов закон за борба с корупцията, срещу всички бивши, свързани с бившата ДС. И, естествено, отговорът бе през БСП и през Радев да бъде спрян този закон, да бъде отрязана главата на Пламен Георгиев", посочи Спас Гърневски. "Ако те могат да ликвидират Борисов още днес, те ще го направят - те са го декларирали, важното е него да го няма за тях".

Спас Гърневски заяви накрая: "За руските апетити към България едно знам, не съм го казал аз, казал го е Захари Стоянов: че всяко добро за България, е нож в сърцето на Русия".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика