Спас Русев гледа „Левски“

Спас Русев, собственикът на „Левски“, изгледа съботната тренировка на тима. Бизнесменът пристигна в Малта през уикенда и е много вероятно да остане за втората контрола от зимния лагер, тази с австрийския „Волфсбергер“ днес. Босът на „сините“ се запозна с базата, на която се подготвя отборът на Делио Роси, след което разговаря с италианския специалист.

А първото занимание в събота мина без основния защитник Холмар Ейолфсон, закъснял за лагера заради ангажимент с националния отбор на Исландия. Полузащитникът Антъни Белмонт също не взе участие и е много вероятно двамата да не играят срещу предпоследния от елита на Австрия.

На разположение на Роси вече е младият талант Станислав Иванов. Нападателят се присъедини към отбора в събота, след като ден по-рано удължи контракта си до 2021 година.

В същото време в Румъния излезе информация, че „сините“ са в напреднали преговори с Ривалдиньо, синът на легендата Ривалдо. Според digisport.ro, бразилецът ще получава по 10 хиляди евро на месец на „Герена“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ