Специална прогноза за вота на астролога Алена за “Труд”

Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в областните градове на избирателните райони в страната според деня им на раждане и деня на изборите – 27.10.2019 г. Дали кармата, която се творили, ще им помогне или ще им попречи, дали съдбовният им път ще ги отведе до кметския стол - това ще разкрие астрологът Светлана Тилкова - Алена в специална поредица за „Труд“ в последните дни преди вота. От днес до края на седмицата тя ще представя по 6 области, като петък е запазен за интригата в Пловдив, Варна, Бургас и София.

В първата част попадат Благоевград, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово и Добрич. В утрешния брой очаквайте – Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик и Перник.

Габрово

Двамата водещи кандидати са противоположности. Подмолните действия, особено ако единият няма управленски опит, са част от кампанията.

1. Таня Христова – ГЕРБ

Родена е във воден знак Рак, целеустремена, упорита, с развит интелект. Често е безкомпромисна при взимане на решения, които не винаги се харесват на жителите на града. Ако ги поднася без да налага правотата си на всяка цена, ще бъде чута и следвана. Качеството, което е редно да заличи изцяло е привидно убедителното, но и агресивно говорене, което притеснява хората и трудно приемат казаното от нея от първия път. Забавянето винаги е във вреда на града. Ако не се изкушава да жили с думи и да натяква грешките на подчинените си, ще бъде ценена, уважавана и обичана.

Денят й на раждане е носител на целеустременост и инат, който й вреди в общуването. Съдбовният й път е причината да се стреми към материална стабилност и да я постига, но е длъжна да твори само положителна карма.

Изборният ден е в периода й на възход в професионално отношение, в лична година на подчинение, такт и търпение, в месец и ден на общуване, но не винаги с подходящите хора. Да се пази от ласкатели и новоизлюпени симпатизанти, подкрепата им е лъжовна.

Композитната й карта налага перфекционизъм, преценка на думите в изборния ден, коректност и усмивка към към опонентите, за да избегне трудностите, породени от странични и неочаквани фактори.

Извод: Може да спечели от раз, въпреки че не е изключен печеливш балотаж, заради непочтени удари от опонентите й.

2. Ивелин Николов – БСП

Роден е в земен знак Телец. Умението на този човек да говори омайно и да заблуждава околните за правотата си или в правотата на нечия кауза, която защитава, може да го издигне на върха, но и бързо да го срине в нищото с немалко душевни страдания. Духовността и интелекта му са заключени в тъмата на неговата изгода. Минава време, докато околните осъзнаят, че в думите му няма истина, че всичко е удобна фантазия, която той вменява в своя или нечия полза. Така ще управлява града, ако бъде избран. Катастрофа!

Денят му на раждане изисква да е честен към хората, но хитринките са предпочитаният му начин на действие и лесни манипулации. Съдбовният му път е причината лесно да общува, но ако няма лична полза - мъсти.

Изборният ден е в период на пътувания, изискващ да пътува извън България, за да избегне проблемите заради собствените си действия. Личната му година е на стабилност, но изборните месец и ден налагат анализ и коректност, които няма да са му полезни, ако ги е избягвал по време на кампанията си.

Композитната му карта е на трудности, породени от неочаквани фактори и на кармична разплата с избирателите.

Извод: По-добре щеше да е да не приема подадената ръкавица за кметския стол, защото дори и да спечели, мандатът му едва ли ще е пълен.

Велико Търново

Двамата кандидати са пълна противоположност. Успехът е за доказалият се с работата си. Възможен е неочакван различен от двамата избор, ако досадят с неправилно поведение.

1. Даниел Панов – ГЕРБ

Роден е във въздушен знак Везни, заложник на хармонията и красотата, на равновесието и умението да постига целите си, но и на безкрайно колебание, когато трябва да вземе бързо важно решение.

Неспособен да се владее, ако го засегнат и готов да мъсти с думи.

След това съжалява и знае, че си е спечелил врагове, но трудно успява да възстанови съсипаните отношения.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата, причина за трудностите в живота му.

Съдбовният му път е причината да е прибързан и неспособен да обмисля в детайли действията си, въпреки че го изисква от околните.

Изборният ден за него е на кармична разплата.

Ако е творил негативна карма със съгражданите си, ще има отлив на гласове, а крайно изявените му емоции на 27.10 може да му изиграят лоша шега.

Да мълчи.

Композитната му звездна карта между рождения му и изборния ден е причината да действа необмислено и непочтено, което е само в негова вреда.

Извод: Ако е провеждал умерена и разумна предизборна кампания и не е злословил срещу опонентите си, има шанс да спечели.

2. Весела Лечева - БСП

Родена в последния ден на земен знак Телец, с много планети в земни знаци.

Упорита, несговорчива, със самомнението, че само тя е права, без значение дали говори с доказани факти или с измислени такива, хрумнали й в момента на разговора. Изявен материалист, духовността в характера й е заличена. Вярва, че с пари всичко се купува.

Денят й на раждане още на младини я е потискал, заради заложената й колебливост.

Със съзряването си е избрала житейска посока, където не хората са важни - те са само средството, за постигане на целите - лични, професионални и материални. Емоционалният й Съдбовен път е причина да нанася неочаквани и болезнени удари на околните без шанс да поправи стореното.

Изборният ден е в нейна лична година на ново начало, но в месец и ден налагащи й такт, подчинение, откровеност. Лъжите я лишават от гласове.

Композитната й звездна карта е носител на изискване за анализ и умение да поднася извинения, но и позволява да придърпа към себе си сервилни хора, уви готови да я провалят.

Извод: Никакъв шанс да спечели изборите с коректност и почтеност.

Благоевград

Двамата кандидати имат шанс за успех, ако спазят изискването на Съдбата, което е трудно да сторят. Непочтените действия и купената дори само с обещания подкрепа водят до провал и при двамата.

1. Атанас Камбитов – ГЕРБ

Представител е на земния знак Телец. Сговорчив, отговорен, коректен, но отмъстителен, ако бъде засегнат или осъзнае, че е използван и забравен. Перфекционист, работохолик, на моменти склонен към прибързани, импулсивни действия и необмислени думи, породени от блокираща работата му грешка или от нечия некоректност. Отговорен е към задълженията си, но и досаден с изискванията си.

Денят му на раждане е носител на стремеж да общува. Има навика да забравя подадената му за помощ ръка. Така си печели врагове.

Съдбовният му път също е причина да е общителен, но и да привлича неподходящи хора - качество, което вреди и на кандидатурата му за кмет. Изборният ден и заради личната му година му позволява ново начало, ако си наложи умереност, търпение и премълчава, дори нарочно да го ядосват и с такт проявява разбиране към хората.

Композитната звездна карта между рождения му и изборния ден е носител на отлив на избиратели, но и на неочаквана подкрепа от други, ако сам не си е навредил с прибързани думи и действия в противоречие с изискването на Юпитер.

Извод: Победата му зависи от отношенията, които е създал през приключващия му мандат.

2. Румен Томов - независим, подкрепен от БСП

Роден в земен знак Дева, перфекционист, краен материалист, егоцентрик, който иска независимо от цената да блести, дори и в чужда светлина - качество повлияно от три планети в Лъв в звездната му карта. Ако парите не са господар на живота му, може да постигне много. Ако им е слуга, провалите му са чести и неочаквани. Изявена е мечтата му за власт, но чрез налагане на неговата правота, дори и с цената на агресия.

Роден е на дата на кармична разплата, причина за трудностите в неговия живот и материалните му мераци. Съдбовният път му налага да анализира и бързо да отчита грешките си, едната от които е неосъзнаването като псевдо независим, че дори и при дадени обещания няма да успее да ги спази. Изборният ден му налага Съдбовно подчинение, търпение и такт. Подвластен е на вибрации, които са нож с две остриета - има желаещи да го подкрепят, но в деня ще се окаже, че са подкрепили друг кандидат или никого. Композитната карта между рождения му ден и изборния ден го орисва на трудности породени от странични фактори, които няма как да предвиди.

Извод: Шансът му за победа е уязвим заради обещания без покритие, дадени от него и от подкрепящите го.

Добрич

Двамата кандидати са твърде различни и трудно биха могли при необходимост да си сътрудничат.

1. Надежда Петкова - ГЕРБ/СДС

Родена е във въздушен знак Близнаци, умее да дарява подкрепата си, но и склонна да обсебва с грижите си до досада, която пречи да я чуват и да се съобразяват с казаното и предложеното. Тези качества не пречат да е добър професионалист, но като управленец е редно да промени някои от характеристиките си. Не бива да воюва на всяка цена за идеите си, ако вижда, че не са разбрани или се струват невъзможни за изпълнение. Способна е да воюва тихо, почти безгласно докато наложи волята си, без да осъзнава, че ако не се окаже права в намеренията си ще бъде провалено и кариерното й развитие.

Денят й на раждане е носител на желание да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори. Съдбовният й път изисква да се подчини на Съдбата си, да е тактична и умерена и да не прави непоискано добро.

Изборният ден е в нейния период на материални стремежи и кармична разплата, включително и с избирателите в града, в лична година на нова среда, но и на предателства, в месец и ден на трудности, породени от непредвидими фактори.

Композитната и звездна карта е обвързана с инат и нежелание да се вслушва в страничните полезни съвети, а общата вибрация изисква си наложи с разум анализ и себеанализ.

Извод: Повече от трудно и притеснено ще й е в изборния ден, особено ако в кампанията не е внимавала с думите си съгласно изискването на Юпитер. Ако спечели на първи тур, да го приеме като Съдбовен дар.

2. Йордан Йорданов - местна коалиция ДБГ, НДСВ, ССД, ГН

Роден е в Козирог, перфекционист, който приема само своето мнение за правилно, готов заради аспектите на планетите да е в постоянна опозиция с всички и всеки. Заради желанието му да продължи с втори мандат Съдбата му отправя сериозни предупреждения. Причината е в невъзможността да намери равновесие между материалното и духовното в душата си и неумението да отрие златната среда между личните си и професионални стремежи.

Вибрацията в деня му на раждане го подтиква към некоректни действия, а Съдбовният му път изисква да изпълни повелята му и да се установи трайно извън България. Периодът му до неговата 40 година е труден и ако не спази това изискване ще го споходят лични, здравословни и професионални проблеми. Съветът е от мен, а правото на решение е негов личен избор.

Изборният ден в негова лична година на ново начало, в месец и ден на съдбовно подчинение, му налага такт, умереност и забрана за критика към опонентите му.

Композитната му карта говори за големи негови мечти и стремежи, най-вече материални, но му носи негативи, ако не изпълни изискването на Съдбовния си път.

Извод: Дори и да успее предимно с некоректни похвати - негови или на партиите, които го подкрепят, рискува да се откаже сам от кметския стол, за да замине зад граница принуден от обстоятелствата.

Враца

Двамата кандидати са родени във воден знак и притежават общи характеристики, но всъщност са много различни и не биха си подали ръка, ако работят заедно, освен ако нямат прикрити цели и интереси.

1. Калин Каменов – ГЕРБ

Роден е във воден знак Рак, винаги готов да работи, да помага, но често в противоречие със самия себе си, заради положението на планетите в звездната му карта. Желанието да е полезен неведнъж се преплита с думи и действия, които са причина да не го подкрепят в плановете, дори и да са от всеобща полза.

Не винаги преценява правилно своите предложения и събира негативизъм и подигравки, водещи до противопоставяне в ущърб на града. Денят му на раждане подтиква към изява на негативните му качества заради ината му и самомнението, че дори и да греши съгражданите му са длъжни да го поставят на пиедестал. Съдбовният му път е обвързан с материални стремежи, но и с кармична разплата и сблъсъци с жителите на града.

Изборният ден в негов период на емоции, в лична година на подчинение, в месец и ден на общуване, ни казва, че не се е обградил с подходящите хора, а за корекция е късно.

Композитната му звездна карта е обвързана с кармична разплата с жителите на града и с трудности, породени от странични фактори в изборния ден.

Извод: Дали ще спечели, зависи от поведението му през изминалия мандат. Възможно е да отиде на балотаж.

2. Момчил Младенов - БСП

Роден е във воден знак Рак, но е орисан често да се примирява с второто място, на което се представя по-добре, отколкото ако заема първото. Привързан е към хората, обича да се раздава по свой си начин. Общителен и приказлив до досада, защото е убеден, че с умението да говори блести пред околните и е постоянно в светлината на прожекторите. Вярва, че е незаменим, а тази увереност не му печели положително отношение. Готов е на всичко, за да печели пари, дори и на рисковани начинания, които не биха били полезни за града, ако бъде избран за кмет. Ще успява, ако наблегне на интелектуалното си развитие.

Денят му на раждане го орисва да анализира и отстранява грешките си. Изборният ден е в негов период на Съдбовно подчинение, в лична година на материална стабилизация, но в месец и ден на емоции, на негативни неочакваности, за които трябва да е подготвен. Композитната му карта изисква без емоции да постигне стабилност по честен начин, защото трудностите може да се окажат препъникамък към кметския стол заради неговите действия.

Извод: Може да спечели с предпазливост до изборите и в изборния ден. Балотажът е възможен. Ако спечели, няма да е заради неговите качества, а заради мъст на избирателите към конкурента му.

Видин

Двамата кандидати на водещите места са коренна противоположност, но имат взаимно допълващи се характеристики, които биха създали от тях перфектен тандем.

1. Огнян Ценков – ГЕРБ

Роден е във въздушен знак Водолей, но е странно съчетание от положенията на планетите, което от една страна го подтиква към перфекционизъм. От друга, е причина с думи да си печели врагове, защото безспирно говори и обяснява как е редно да работят неговите съграждани и да надграждат, но без крайни и категорични изисквания и наказания за несвършена работа, защото смята, че всички го харесват и няма да го предадат. Умее да печели и да инвестира, но не винаги в най-добрите проекти за града и региона. Податлив е на влияние. Често може да е без вина виновен, но докато докаже правотата си губи частичка от авторитета си. Денят му на раждане го дарява с общителност, а Съдбовният му път със стремеж към стабилност и хармония - два компонента, които не са в хармонично съчетание.

Изборният ден е в негова лична година на материална стабилизация, в месец и ден на емоции. Да мери думите си, за да не обърне резултатите в своя вреда. Композитната му звездна карта е носител на стабилност в изборния ден, но и на възможност да се яви на печеливш балотаж на 3 ноември.

Извод: Колебливи са шансовете му за успех на първия тур, ако за краткото време до изборния ден не постигне обрат в отношението на избирателите.

2. Любомир Георгиев - независим, подкрепен от БСП

Роден е в огнен знак Скорпион, склонен към нетактичност в говоренето, защото не умее да премълчава видимите истини, което на околните не им харесва. Чужда му е умереността. Напорист и крайно агресивен човек, ако не постига това, което си е поставил за цел или отказват да приемат неговата истина. За него смисълът на живота са парите, които иска да притежава без оглед на средствата, но в същото време да е на върха на интелектуалната стълбица, въпреки че едното се постига за сметка на другото. Денят му на раждане е причината да е инатлив и емоционален, неспособен да управлява думите си. Изборният ден е за него в лична година на промени, в месец и ден, изискващи да е стабилен в думите си и да не нарушава крехката хармония, която е създал с избирателите си. Композитната му звездна карта е носител на кармична разплата с хората от града, които може да е наранявал или засегнал в годините заради стремежа му да заема високи позиции – причина за отдалечаване на избирателите.

Извод: За него важи поговорката "Каквото повикало, такова се обадило". И победата и загубата ще са резултат от неговия вик, зов или вопъл в предходните години и по време на предизборната кампания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика