Специални мерки за сигурност за MTV Presents Varna Beach

Патрули с кучета ще претърсват района около входовете постоянно

Специални мерки за сигурност се въвеждат за музикалното топ събитие на лятото - MTV Presents Varna Beach, предупреждават от община Варна. Началото е на 15-ти юли, събота, от 12ч. на Южния плаж във Варна, до полунощ, когато на специалната 80-метрова сцена, ще се изявят Bebe Rexha, Steve Aoki, Jonas Blue, Redfoo, Tinie Tempah, Gorgon City, R3wire & Varski, Superhero Djs. и българските изпълнители - Поли Генова, Дара, Кристиян Костов, Павел и Венци Венц. За целта до 19-ти юли част от свободната зона на Южния плаж пред плувен комплекс „Приморски“ е затворена за външни лица.

Посещението на концерта е с билети, които могат да се закупят онлайн и на място. Посетителите на възраст под 14 години е необходимо да бъдат придружени от възрастен. На входа посетителите ще бъдат претърсвани. Строго забранено е внасянето на храна и напитки. Перманентно необходими лекарствени медикаменти ще се допускат след представяне на рецепта от лекар. На мястото на фестивала ще бъдат осигурени лицензиран бар, кетъринг и безплатна вода за пиене. Посетител, който има нужда от медицинска помощ, може да обърне към разпоредител или служител на охраната.

Забранява се внасяне на аерозоли, тромби, звукозаписни устройства, летящи фенери, алкохол, големи количества цигари, храна, фойерверки, професионално видео оборудване, светлоотразителни жилетки, наркотици, оръжия, чадъри, селфи стикове, знамена, ножове, мегафони и други. Допускат се само животни, регистрирани като лични помощници. Всички предмети, за които организаторите счетат, че могат да се използват за незаконни цели или нападение, ще бъдат конфискувани.

По време на концерта могат да се внесат малки непрофесионални фотоапарати, мобилни телефони, вода в пластмасови неразпечатани бутилки (до 500 мл на човек); раници и ръчни чанти, детски колички и столове. Патрули с кучета ще претърсват района около входовете постоянно.

В района се преустановява движението на автомобили от сутринта в събота до приключване на музикалното събитие.Общинска фирма"Градски транспорт" пуска допълнителни автобуси и курсове до спирките в близост до мястото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България