Звездна прогноза на астроложката Оксана Хорват-Станчева: Къде се крие късметът ни през 2017 г.

Козирогът се издига в кариерата, любовта е при Везните, дългове застрашават Телеца

 

Хороскоп за 2017 година

Овен 

Kъсмет в любовта и бизнеса, предпазливост по отношение на чужбина и имотни сделки

Очаква ви динамична и богата на победи година, точно отговаряща на темперамента ви. В любовта няма кой да ви устои, стига да проявите търпение. Отличен период за нов бизнес, както и за разширяване и стабилизиране на стария. За справяне с най-големите предизвикателства разчитайте на подкрепата на партньорите и съдружниците си.  Ако планирате заминаване за чужбина или установяване на бизнес отношения с чужденци, плановете ви могат да се осуетят, така че не рискувайте излишно.

 

Телец 

Kъсмет по отношение на работата и здравето, предпазливост по отношение на кредити и заеми

Вашата стабилност през тази година ще е свързана с всекидневните усилия, които  полагате в работата си. Инвестираното време ще бъде възнаградено както финансово, така и чрез висока оценка от страната на шефовете и колегите. В здравословен план също ще се радвате на стабилност. Въздържайте се да разчитате на парите на другите, на кредити или заеми, ако не искате да затънете в дългове.

 

Близнаци

Kъсмет по отношение на децата и творческите проекти, предпазливост в партньорствата и страничните забежки

Тази година ще ви донесе изключително много възможности да реализирате и най-смелите си творчески проекти и да имате достойна изява пред публика. Флиртовете ще ви създават настроение, но ако сте обвързани, внимавайте и с настроението на половинката си. Партньорството ви може да бъде подложено на сериозно изпитание.

 

Рак

Kъсмет в семейните дела, предпазливост по отношение на здравето и смяна на работата

Тази година може да реализирате най-големите си планове, свързани със семейството - дали да създадете такова, да построите мечтан дом или да оправите обтегнати семейни отношения. Близките ви хора ще разчитат на вас. Направете усилие за по-здравословен начин на живот, хранете се по-здравословно, спортувайте повече и се откажете от някои вредни навици.

 

Лъв

Kъсмет в пътувания и споразумения, внимание с децата и публичните изяви

Очертава се да пътувате повече от обичайното тази година и да имате нови полезни контакти. Може да се поглезите с нова кола или нов компютър. Подходящо е да инвестирате в техника, която използвате за бизнеса си. Ще сключите успешни сделки и ще си осигурите допълнителни доходи. Обръщайте повече внимание на децата си и бъдете по-търпеливи във всякакви въпроси, свързани с деца.

 

Дева

Kъсмет при парите и инвестиции, предпазливост в семейството и отношения с роднините

Това, което сте започнали през миналата година, сега ще ви носи добри финансови резултати. За да се чувствате спокойни, необходимо ви е да имате стабилни доходи и спестени пари. Тази година обещава да имате и двете, освен това може да направите много изгодни инвестиции. Ще се наложи да се погрижите за близките си и да им помагате в решаването на проблемите им.

 

Везни

Kъсмет в любовта, бизнеса и новите проекти, внимание при пътувания и купуване на техника

Това е вашата година, затова не пропилявайте нито миг. Полагайте основа на нови бизнес проекти, търсете съмишленици, с които да сключвате споразумения, направете нещо наистина голямо. Късметът в любовта ще ви дава кураж и енергия за мащабни проекти и високи цели. Но все пак бъдете внимателни при пътувания, при занимания с документи и избягвайте да инвестирате в много скъпа техника.

 

Скорпион

Kъсмет в усамотение и духовни практики, внимание с инвестиции и разходи

Началото на годината изисква оттегляне, спокойствие  и равносметка на последните няколко години. Постарайте се да не драматизирате излишно и да се разделите с неща, които ви пречат. През втората половина на годината ще имате възможност да се изявите в целия си блясък и да поемете контрол върху живота си. Не влизайте в рискови инвестиции и внимателно планирайте разходите си.

 

Стрелец

Kъсмет при сбъдването на мечти и намиране на нови приятели, предпазливост  по отношение на имиджа и рискови начинания

Големият учител Сатурн и тази година ще минава през вашия знак и продължава да подлага на проверка най-различните области от живота ви. Идеална година за сериозни промени, но е важно те да са добре обмислени и планирани. Ако залагате на сигурното, няма как да сгрешите. Мечтайте и обличайте във форма мечтите си - тогава те ще се сбъдват.

 

Козирог

Kъсмет в кариерата и административни въпроси, внимание с психическото състояние и риск от обърквания

Шефовете ви най-накрая ще оценят професионалните ви качества и усилия по достойнство и може да разчитате на повишение или друг начин да се издигнете в кариерата. Успешно ще решавате всички административни въпроси, с лекота ще се справяте със стресови ситуации в работата. Но внимавайте да не се претоварвате с излишни ангажименти, пазете си здравето и най-вече психиката. Не сте в най-стабилния период в емоционален план.

 

Водолей

Kъсмет в чужбина и образователните инициативи, предпазливост с приятели и обществени изяви

Плановете ви за чужбина лесно могат да бъдат осъществени през тази година - за кратко или задълго, по бизнес или образование, дори и за емиграция. Помислете за повишаване на квалификация или допълнително образование, което ще ви отвори нови възможности за професионална реализация. Внимателно избирайте хора, с които се заобикаляте, има опасност да попаднете в неподходящи за вас групи.

 

Риби

Kъсмет по отношение на финансовите въпроси и духовните прозрения, предпазливост в отношенията с шефовете и авторитетите

За да постигнете целите си, тази година може да разчитате на подкрепата на хората около вас - както морална, така и материална. Лесно ще намирате пари за задоволяване на желанията си, банки или други финансови институции ще са насреща. Възможни са конфликти или разминавания с шефовете, но интуицията ще ви подскаже правилния подход.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл