Спечелете 3 х 200 лв от SmileCredit!

Възползвайте се от актуалната томбола на SmileCredit и добавете 200 лв към своя бюджет! Пуснете заявка за кредит до заплата в периода между 00:00 часа на 4.09.2017 г. до 23:59 часа на 29.09.2017 г. и ще имате шанс да спечелите “Портфейл, пълен с пари”!

Всеки клиент на SmileCredit, който е кандидатствал за кредит в някой от дните между 04.09.2017 г. и 29.09.2017 г., участва в томбола. Трима от Вас ще бъдат изтеглени на случаен принцип и зарадвани с три луксозни портфейла с по 200 лева във всеки. Томболата “Портфейл, пълен с пари” е валидна за всички клиенти, както за съществуващи, така и за нови.

За да се сдобиете с нужната за Вас сума пари Ви трябва само online достъп и не повече от няколко минути престой на компютъра. Парите може да получите във всеки един офис на EasyPay или директно по Вашата банкова сметка.

Единственото необходимо условие, за да участвате в томболата е да сте физическо лице на 18 или повече години. След като това условие е налично, остава само да подадете заявка за кредит до заплата между 4 септември и 29 септември 2017 година, за да имате уникален шанс да се сдобиете с луксозният портфейл на SmileCredit с брандирано лого на компанията и 200 лв в него.

Тегленето на победителите ще се осъществи на 6 октомври 2017 година в офиса на Ай Ти Еф Груп, който се намира на адрес гр. София, ул. Александър Стамболийски 84-86. Ще се осъществи чрез специален компютърен софтуер на случаен принцип. Предпоследната стъпка е резултатите да бъдат потвърдени от специална комисия в състав от представители на SmileCredit. Следете страницата ни във Фейсбук, за да разберете дали сте сред победителите. Те ще бъдат обявени най-късно на 13 октомври 2017 година.

SmileCredit е небанкова финансова институция, която осъществява бързо кредитиране онлайн. Компанията има богат опит на този пазар, която я е научило, че дискретността и коректното обслужване са най-важните приоритети.

Заяви своя кредит до заплата сега! Участвай в нашата томбола и бъди сред печелившите!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари