Спипаха дрогиран шофьор в Раковски, пиян в Рогош и други двама без книжки

Дрогиран шофьор заловиха полицаине от РУ на МВР-Раковски вчера около 13.30 часа в градчето, известно като католическата столица на България.

Служителите на реда спрели за проверка лека кола "Ауди", управлявана от 21-годишен младеж от село Дрангово, чийто тест с апарат за употреба на наркотични вещества се оказал положителен. С полицейска заповед пристрастеният към дрогата младеж е задържан за 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

В четвъртък в ареста на РУ-Труд пък попадна друг нарушител на пътя - 36-годишен шофьор от село Трилистник. Той бил спипан зад волана на лек автомобил "Хонда" под въздействие на 1,64 промила алкохол около 18.20 часа при проверка в участъка между селата Скутаре и Рогош.

През последното денонощие на територията на Областна дирекция на МВР-Пловдив са заловени и двама неправоспособни шофьори без книжка. Около 11.20 часа в четвъртък край село Марино поле екип на РУ-Карлово засякъл 46-годишен жител на село Манолово с лек автомобил "Ланчия", а при проверката се оказало, че мъжът е с отнето свидетелство за правоуправление след наложена заповед за прилагане на принудителна административна мярка.

Около 21.30 часа същия ден в Стамболийски бил хванат 47-годишен столичанин да кара лек автомобил УМерцедесФ с влязло в сила наказателно постановление от 29 ноември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право