Спипаха измамник, дирен от три полицейски управления в центъра на Горна Оряховица

Радуш Ангелов бил изпечен мошеник и от 1990 г. нямал документи за самоличност

Полицаи са заловили в центъра на Горна Оряховица мъж, издирван от три полицейски управления. 53-годишният Радуш Ангелов бил спипан по обяд във вторник при обход в железничарския град, в района на площад «Георги Измирлиев».

Униформените го спрели за проверка, а съмнителният мъж се оказал без документи за самоличност. В последствие е установено, че това е известният на органите на реда Радуш Ангелов от гр. Левски, търсен от полицейските управления във Велико Търново, Хасково и Русе.

За него се знае, че е топ измамник и от 1990 година се подвизава без документи за самоличност. Завлякъл е десетки хора с обещания за доставка на евтино прясно месо. Радуш Ангелов действал по една и съща схема като причаквал "клиентите" си край магазини за хранителни стоки и им предлагал месо по 4-5 лева за килограм. Вземал пари за доставка, обещавал, че до час-два ще докара с хладилен камион стоката и изчезвал.

От доста време бил издирван от блюстителите на реда заради многобройни сигнали за измама, но ловкият мошеник успявал да се изплъзне. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България