Спипаха нови петима пияни и без книжка по пътищата в Пловдивско

Снимка: Архив

Поредната порция нарушители бяха спипани през последното денонощие по пътищата в Пловдивска област. От полицията съобщиха, че са заловили петима пияни, без шофьорски книжки или нередовни документи на колите си. Във вторник около 16.10 часа на бул. "Найчо Цанов" в Пловдив служители на Четвърто РУ установили, че 35-годишен местен жител е седнал зад волана на лек автомобил "ФИАТ" с 1,57 промила алкохол.

Същата вечер на бул. "България" пътни полицаи спрели лек автомобил "Рено", управляван от 23-годишен младеж от село Черноземен, който се оказал с отнета шофьорска книжка в рамките на едногодишно административно наказание. Колегите им от РУ на МВР-Първомай пък хванали 26-годишен мъж от града да шофира "ФИАТ" с фалшиво свидетелство за правоуправление.

Екип на моторизирано звено "Сигма" засякъл на кръстовище между улиците "Елин Пелин" и "Просвета" в Пловдив 16-годишен неправоспособен водач с нерегистриран мотопед "Хонда". Около 18 часа във вторник служители на реда в Асеновград пък установили, че 37-годишен местен жител управлява нерегистриран по надлежния ред лек автомобил "Сеат". По случаите са образувани бързи производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони