Спипаха още дрога в автомобили

Полицаи спипаха още дрога на колела през уикенда. Както Труд писа, този сезон дилърите пробват колите си за да бъркат в тях дрога или да я разнасят до различни места- "стоянки" за наркотици.

На 15.06.т.г. на КПП- Китен, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка лек автомобил «Фиат Типо», със софийска регистрация, управляван от криминално проявената Т.Х., 19 годишна, с която се придвижвали още трима младежи. Служителите забелязали, че от автомобила се носи миризма на марихуана, но Т.Х. заявила, че й прилошало, като отишла към контейнер, разположен в близост до автомобила. Полицаите видели, че 19 годишното момиче изхвърлила в контейнера седем пакетчета с марихуана и две с амфетамин. Същите са намерени и иззети. Т.Х. е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

При проверката на пътуващия в л.а. „Фиат” И.С., 20 годишен, криминално проявен от София, са намерени гъби, за които младежа обяснил, че ползва за лечение на заболяване. При направения полеви наркотест гъбите реагирали на „екстази”. И.С. е задържан за срок от 24 часа. По случая е обарзувано бързо полицейско производство.

На 16.06.т.г. около 19.10 ч. в района на айтоската улица «Гарова», служители от Районно управление – Айтос извършили проверка на паркиран л.а. «Ситроен Берлинго», с бургаска регистрация, в който се намирали : Д.В., 42 годишен и И.Б., 50 годишен, и двамата от Бургас. При приближаването на патрула Д.В. изхвърлил от купето торба, съдържаща : суха зелена тревна маса с тегло около 210 гр. / канабис/. Установено е, че в близост до автомобила бил криминално проявения Г.П. от Габрово. Тримата мъже са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право