Спипаха петима пияни, дрогирани и без книжки шофьори в Пловдивско

Бързи производства са започнати срещу петима шофьори, заловени в неделя в различни нарушения при проверки по безопасност на движението по пътищата на Пловдив и региона.

Около 4 часа пътни полицаи спрели лек автомобил "Мерцедес" на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив. Алкохолната проба на 23-годишната водачка от Харманли отчела 1,52 промила.

Около 13 часа служителите реагирали на сигнал, че на ул. "Цар Симеон" в жк "Тракия" в Пловдив лек автомобил "Фолксваген" се е блъснал в паркирано "Пежо" и се качил на тротоара. Водачът, 27-годишен пазарджиклия, бил тестван с дрегер за наркотици и апаратът реагирал положително на канабис.

4 часа по-късно друг дрогиран шофьор на "Фолксваген" бил хванат и в Раковски - оказал се 23-годишен местен жител, седнал зад волана под въздействието на амфетамин.

В неделя в Карлово бил засечен 50-годишен шофьор от село Розино да кара "Фолксваген" без регистрационни табели, а в село Калояново 29-годишен от Житница шофирал "Форд" в рамките на наложено едногодишно административно наказание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право