Спипаха петима пияни и дрогирани шофьори по пътищата в Пловдивска област

Бързи производства са започнати срещу петима водачи на МПС-та, които били спипани в понеделник да шофират пияни или дрогирани по пътищата в Пловдивска област. По обяд в ареста на Първо РУ на МВР-Пловдив попаднал 43-годишен криминално проявен мъж от село Козаново, заловен да управлява в Куклен лек автомобил "Шевролет" с концентрация на алкохол в кръвта над 3 промила.

Към 14 часа в полицията в Хисаря бил отведен 52-годишен мъж от Поморие, засечен да шофира лек автомобил "Хюндай" с 2,02 промила. Във Второ РУ-Пловдив 24-часова мярка за неотклонение е взета и спрямо 54-годишен от Пловдив, спипан на бул. "Христо Ботев" да кара АТВ след употреба на спиртни напитки от 1,65 промила. Служителите на реда заловили в Кричим 32-годишен местен жител зад волана на лек автомобил "БМВ" с 1,35 промила, а в село Стрелци колегите им от РУ-Раковски хванали 24-годишен от село Климент, който шофирал лек автомобил "ФИАТ" под въздействието на наркотични вещества.

През последното денонощие на територията на Областна дирекция на МВР-Пловдив са регистрирани 17 криминални престъпления - 7 кражби и 9 други. Разкрити са 8 престъпления.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право