Спипаха пияна 20-годишна зад волана на "Порше"

Снимка: Архив

Служителите на "Пътна полиция" спипаха във вторник призори на централния булевард "Цар Борис Трети Обединител" в Пловдив 20-годишна пияна шофьорка от областния град зад волана на лек автомобил "Порше" с 1,31 промила алкохол в кръвта.

Да шофира товарен камион "ФИАТ" с 1,26 промила в понеделник по обяд от екип на РУ на МВР-Хисаря е заловен 56-годишният пловдивчанин С.Г., като и по двата случая са образувани бързи производство.

20-годишният пловдивчанин Й.И. пък е бил спрян със своя "Форд" за полицейска проверка на бул. "Македония" в областния град около 1.20 часа след полунощ във вторник, а служителите на реда се усъмнили в неадекватното му поведение и го тествали с драг чек, който реагирал положително на канабис и амфетамини. Младежът е задържан за срок от 24 часа в ареста на Първа РУ на МВР, където компания му правел друг любител на дрогата - 36-годишният Ф.З., спипан на улица "Люлякова" с 0,459 грама марихуана и 0,233 грама амфетамин. Мъжът, който е известен на служителите на реда за подобна дейност, е задържан за едно денонощие, а среду него е образувано бързо производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България