Спипаха световен шампион да шофира пиян

Голям скандал забърка световният шампион с Франция, стражът Уго Лорис. Играчът на „Тотнъм“ е бил спипан да шофира пиян в нощта на четвъртък срещу петък. Французинът е бил отведен в ареста,където е останал повече от 7 часа, разкриха медиите на Острова.

Вратарят е бил спрян за рутинна проверка, по времето на която е установено, че шофьорът е употребявал алкохол. Тепърва ще бъде повдигано обвинение на Лорис. Издънката му пък идва три дни преди голямото дерби с „Манчестър Юнайтед“ във Висшата лига. Тимът на Маурисио Почетино гостува на „Олд Трафорд“ понеделник вечер. Вратарят е основен играч на „белите“ от Лондон след трансфера му през 2012 година. Оттогава той записа 254 мача за клуба и през лятото бе желан от някои от европейските грандове.

В същото време сагата с Лука Модрич продължава. Хърватският полузащитник на „Реал“ (Мадрид) е бил предлаган и на бившия си отбор „Тотнъм“. Опитният футболист не се чувства щастлив на „Сантяго Бернабеу“ и през лятото вече опита бягство в „Интер“. Сделка обаче нямаше. Според италианското „Калчомеркато“, сега Модрич е бил предложен и на „шпорите“, които обаче са отхвърлили възможността да го върнат в Лондон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят