Спипаха 22–годишна да превозва незаконна дървесина с нерегистриран автомобил

Бързо производство за нерегламентиран превоз на незаконно добити дърва за огрев с нерегистриран автомобил е започнато в РУ–Павликени срещу 22-годишна жена от Сухиндол.

Във вторник следобед, след сигнал от горски стражар в с. Коевци е извършена проверка на товарен автомобил "Опел Комбо", управляван от младата жена. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред, а водачката не притежава необходимите документи за превоз и контролна горска марка на дървесината. Дървата са иззети. По случая е започнато бързо производство.

Още два нерегистрирани автомобила са установени през денонощието на територията на Великотърновска област. Във вторник следобед в с. Ресен е извършена проверка на лек автомобил "Нисан", управляван от 36-годишен мъж от с. Иванча. Оказало се, че автомобилът не е регистриран по съответния ред. Водачът е задържан с полицейска мярка до 24 часа.

Същия следобед в областния град е извършена проверка на товарен автомобил "Пежо", управляван от 46-годишен софиянец. Полицаите разкрили, че возилото не е регистрирано по установения ред. Водачът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По двата случая са образувани бързи производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони