Спират водата в някои части на София заради ремонти

Снимка: Архив

Заради реконструкции на улични водопроводи водоснабдяването ще бъде спряно утре, 04 април, в райони на столичните квартали „Белите брези“, „Манастирски ливади“, „Красно село“ и „Стрелбище“. Това съобщиха от пресслужбата на "Софийска вода".

Заради реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателни кранове утре в жк. "Белите брези", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на живеещи в района между ул."Кюстендил", бул."Гоце Делчев" и ул."Дойран".

Отново утре заради ремонтни дейности на ул."Флора" в кв. "Манастирски ливади" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на живеещи на ул."Флора" от бул."България" до бл. 65

Реконструкция на уличен водопровод на ул."Овчаренски водопад" ще е причина за спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на живеещи в района на ул."Перперикон".

Заради реконструкция на уличен водопровод в жк."Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на живеещи в района на ул."Костина"

А монтаж на спирателен кран в жк."Красно село" налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на живеещи в района на ул."Владайска" от ул."Йоаким Кърчовски" до ул. "Георги Данчов Зографина".

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България