Заради авария на "Рилски водопровод" без вода остават някои части на София

Четенето на мантрата не е задължително да бъде над водата, която пием, разясняват специалистите

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на Столичната община утре и вдругиден, съобщиха от "Софийска вода". Причината е авария на "Рилски водопровод". Без вода ще останат клиентите на дружеството, които живеят в района на с. Плана, с. Железница, с. Бистрица, във високата зона на селата Панчарево и Кокаляне, както и във вилните зони "Косанин дол", "Ловджийска чешма", "Бункера", "Градище", в кв. "Симеоново", в.з. "Симеоново - Драгалевци", кв. "Драгалевци", в.з. "Малинова долина", кв. "Киноцентъра", кв. "Бояна", в.з "Беловодски път", в.з. "Килиите", в.з. "Мала кория". Без вода ще са и кв. "Княжево", района заключен между ул. "Панорамен път", "Проф. Державин", бул. "Цар Борис III", "Ген. Михаил Кутузов", "Карамфил", "Бойна слава", "Клек", "Сребриста липа" и "Бял равнец" а също така и кв. "Княжево", района заключен между бул. "Цар Борис III" и ул. "Княжевска", жп линията "София - Перник" и ул. "Владайско въстание", както и кв. "Горна Баня" и в.з. "Горна баня".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска в с. Бистрица, на площада от 02.00 ч. на 23.12.2016г., в кв. "Симеоново" и в кв. "Драгалевци" от 03.00 ч. на 23.12.2016г.

Поради подмяна на уличен водопровод на ул. "Мургаш", кв. "Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в четвъртък на живеещите в района на ул. "Мургаш" от ул. "Река Елешница" до ул. "Малина".

Също в четвъртък, ремонтни дейности на спирателен кран на бул. "Патриарх Евтимий" 77, ще оставят без вода от 9.00 до 21.00 ч. живеещите в района на бул. "Патриарх Евтимий" от ул. "Христо Ботев" до бул. "Витоша".

Заради подмяна на водопроводно отклонение на ул. "Солунска" 38 се налага спиране на водоподаването отново в четвъртък от 9.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на ул. "Княз Борис I" от ул. "Солунска" до ул. "Алабин". Реконструкция на уличен водопровод на ул. "Мальовица" в кв. "Градоман" ще остави без вода в четвъртък, от 9.30 до 21.00 ч., живеещите в района на ул. "Мальовица" от ул. "Детелина" до ул. "Огражден", на ул. "Огражден" от ул. "Приморско" до ул. "Мальовица" и на ул. "Детелина" от ул. "Приморско" до ул. "Мальовица".

Поради изграждането на водопроводно отклонение на ул. "Народно хоро" в кв. "Овча купел", се налага спирането на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. в четвъртък на живеещи в района на ул. "Народно хоро" от ул. "Иван Радоев" до ул. "Рождество".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини