Спира водата в някои части на София на 1 февруари

Четенето на мантрата не е задължително да бъде над водата, която пием, разясняват специалистите

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата на 1 февруари, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното на дружество. Във връзка с изместване на участък от съществуващ водопровод на ул. „Григорий Горбатенко“ жк. „Младост“ 1, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Григорий Горбатенко" №7, №3, №16, бл. 156, бл. 168, бл. 181, Пощестанска станция жк. „Младост“1, Подстанция на „Електротранспорт“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 156.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Реката“ с. Войняговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Спортист“, ул. „Детелина“, ул. „Стара планина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Спортист“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини