Спортен празник и забавни игри за деца в "Люлин" в неделя

Фитнес, лека атлетика, kangoo jumps и kangoo jumps зумба са само част от забавните събития, които са подготвили организаторите. За най-активните са предвидени множество награди, най-голямата, от които е велосипед

На 20-и октомври, в неделя от 11,00 часа на голямата поляна до популярния ресторант "Бъфало" на бул. "Панчо Владигеров" 20, в микро-район "Люлин-7", ще се проведе голям спортен празник, в който участие ще вземат именити инструктори по фитнес, лека атлетика, kangoo jumps и kangoo jumps зумба. Топ-спортистите от най-известните фитнес центрове в квартала ще проведат серия от демонстрации, като по този начин ще привлекат младите хора от квартала към по-здравословен начин на живот.

За най-малките са предвидени занимания по рисуване, моделиране с пластелин и други забавни игри. Празникът ще бъде съпроводен от много музика и атрактивни състезания. За най-активните са предвидени множество награди, най-голямата от които е градски велосипед.

Спортният празник е специален подарък за люлинчани от кандидата за кмет от БСП Мая Александрова.

"Спортът е изключително важен за поддържането на добрия дух и здраво тяло, затова нека всички заедно се потопим в атмосферата на леката атлетика, фитнеса и Kangoo Jumps. Нашите треньори ще покажат лесни упражнения, с които всички да сме във форма. Ще има много състезания, забавления и награди. Елате с цялото си семейство и станете част от Спорния ден на Люлин! Очаквам ви в неделя, на 20-и октомври, от 11,00 часа на голямата поляна до ресторант "Бъфало", каза Мая Александрова.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика