Срамежлива пощальонка разгневи нудисти във Флорида

Обитателите на нудисткия курорт Eden RV Resort в американския щат Флорида се оплакаха от пощальонка, която отказвала да им носи писмата. Заради отказа нудистите не са получавали писма няколко месеца и се опасяват, че може да са пропуснали важна кореспонденция, пише БГНЕС.

„За пощальона има девиз, в който няма и дума, че не трябва да се ходи в нудистките курорти. Аз плащам за услугата и разчитам да я получа“, каза обитателка на курорта.

Нудистите се оплакаха в местното пощенско отделение, но нищо не постигнаха. Там им отговорили, че пощальонът има право да не доставя писма в места, които предизвикват у него дискомфорт.

Неофициалният девиз на американската поща се смята фразата: „Нито сняг, нито дъжд, нито жега, нито нощна мъгла пречи на пощальоните бързо да преодолеят маршрута“. Тези думи красят главната сграда на пощенската служба в Ню Йорк.

През 2016 г. пощенската служба на щата Пенсилвания отказа да доставя кореспонденция на жителите от един от столичните квартали. Решението бе взето заради куче, което нападало пощальоните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл