Сръбско чудо за Каранга

 

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е възстановен от тежката контузия, получена по време на дербито с „Левски“.

Бразилецът не успя да доиграе срещата на националния стадион „Васил Левски“ заради 3-сантиметрово разкъсване на бедрения мускул.

В основата на бързото оздравяване на играча е сръбската лечителка Мариана Ковачевич, разкриха от клуба. През изминалата седмица юношата на „Санта Круз“ е минал серия от процедури в Белград, за да бъде максимално бързо на разположение на наставника Стамен Белчев.

Каранга се завърна в София още през уикенда и изгледа победата над „Монтана“ с 2:1. Таранът ще се включи към подготовката на тима за предстоящия двубой с „Локомотив“ (Пловдив) от 25-ия кръг на Първа професионална лига.

Лечителката Мариана пък е световна известна, а нейни клиенти са били Робин ван Перси, Диего Коща и дори Кристиано Роналдо.

В Еквадор пък местните медии отличиха другия нападател на „червените“ Кевин Меркадо. „Ел Комерсио“ публикува материал, посветен на първия гол на южноамериканеца в България. 22-годишният офанзивен футболист откри головата си сметка именно срещу „Монтана“ след асистенция на Кирил Десподов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ