Станцията на властта - на свободен достъп

Депутатите се отказали да почиват на Слънчев бряг

Станцията на МС в Слънчев бряг се пука по шевовете. До 15 август местата в нея са на 100 процента заети. Депутати, които да карат тук лятната си почивка, обаче няма. Достъпът до апартаментите и стаите са на съвсем приемливи цени е свободен. Напълно обновени и лъснати са Дом 1 и Дом 2.

В Дом 3 също всичко е подновено и там условията са най- по джоба на нашенеца. 50 лева е цената на двойна стая със закуска, и то в активния сезон.

Освен реновираните бани, базата може да се похвали с прохладата и спокойствието. За първа година рибният ресторант- "Рибен кът", който досега бе отдаден под наем, се стопанисва от станцията. Прясна риба и скара на барбекю, както и вкусни пици, се предлагат за вечеря на почиващите. В кафе-сладкарницата се предлагат свежи шейкове и коктейли, като хит сред тях е шейкът "Зелена пролет" и естествено култовото "Мохито".

Що се отнася до прословутото депутатско кебапче, то е 1.20 лева. Цената му е толкова от няколко години насам и не се е променяла. На фона на цените на кебапчето в Бургас например, то никак не е депутатско, тъй като в морския град кебапче на дървени въглища се харчи по лев, а има и в по-малък грамаж- по 0.80 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България