Старозагорското музикално училище се нуждае спешно от роял

Националното училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова” в Стара Загора се нуждае от спешна помощ за закупуването на нов качествен роял. Инструментът, на който в момента се провеждат всекидневни уроци, концерти и редовни изпити, не подлежи на ремонт.

Училището организира благотворителен концерт „Вечер на младите таланти" - шедьовър от класическа и поп музика, който ще се проведе на 12 април 2019 г., от 19:30 часа, в Държавна Опера - Стара Загора. Изявени ученици от музикално училище „Христина Морфова” ще изпълнят известни произведения от Шопен, Лист, Григ и др.

Специални гости ще бъдат Роберта Баньоло (Швейцария), известна от големите сцени в Милано, Рим и Париж, както и от предаването „Швейцария търси талант”, и Давиде Галаси (Италия), завършил престижната консерватория „Джузепе Верди” в Милано и концертирал в Рим, Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио.

Ще бъдат изпълнени хитове от репертоара на Андреа Бочели, Селин Дион, Лаура Паузини и знаменитото Либертанго на Пиацола.

Организатори са Швейцарско-българската културна асоциация и Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

Билети могат да бъдат закупите от офиса на Обществен дарителски фонд - Стара Загора, като се обадите на тел: 042 602 155, 0884 842 933.

Дарителска сметка:

Обществен дарителски фонд - Стара Загора

Първа инвестиционна банка

IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02

BIC: FINVBGSF

Основание: дарение роял

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони