Стартира конкурсът "Young Lions Bulgaria 2017 - Film"

Българската асоциация на комуникационните агенции в партньорство с фондация "Пловдив 2019" обявиха началото на конкурса "Young Lions Bulgaria 2017 - Film". Неговата цел е да бъде избран екип, който да представи България в категорията "Филм" на конкурса "Cannes Young Lions" през месец юни 2017 г. във френския град Кан.

"Young Lions" е най-големият фестивал в света за творчество в областта на рекламата. Той е основан през 1954 г. и се е превърнал в единствен по рода си престижен форум, който ежегодно събира най-изобретателните, талантливи и креативни творци от рекламния бранш от цял свят. В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роден след 24 юни 1986 г.) и да работи в комуникационна агенция.

Всеки екип, който желае да се включи в конкурса, трябва да подаде комплект документи (форма за регистрация на екипа и декларация от всеки негов член) до 5 април като регистрацията за участие е безплатна. На 7 април всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание от основния партньор на конкурса - Фондация "Пловдив 2019" и до 10 април трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси. Победителят в "Young Lions Bulgaria 2017 - Film" ще бъде обявен на 20 април.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони