Стартът на ГЕРБ през обектива на "Труд"

С кой лост Радев ще оправи кметствата и кой нормален ще гласува за Орешарски? Това каза председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време на официалното откриване на предизборната кампания на партията за президент и вицепрезидент в Арена Армеец. (Още за събитието четете ТУК)

По отношение на критиките на лидера на БСП Корнелия Нинова Борисов заяви: „Това ли им е мъката, че държавата заработи? За кое ще ми каже, че съжалява предишния мандат? За кое свое действие на коалицията - че събориха банките, а  сега стрестестовете минаха перфектно. Стабилна банкова система. На кое? Че ще им разплатим далаверите по „Белене“ и „Мариците“. За кое страдат, за кое казват, че сега е лошо, а щяло да стане като при тях добро? За тая мърлява София, където беше, с гащите и сутиените пред кметството и на „Витошка“, каза Борисов.

Според него на опозицията много им се краде и посочи, че във фискалния резерв имаме 13 млрд. лв. „Много им се иска да нападнат“, каза Борисов. „Искам да видят дали ще се обединят пак и Радан и Корнелия и Карадайъ, и Първанов - само и само всички да сме слаби. Те не искат да има силни партии“, каза Борисов.

По думите му са стигнали с наглостта, да му преписват Пламен Орешарски. „Сложил Орешарски да вземе да дърпа гласове на кой? Кой нормален ще гласува за Орешарски? Как си я представяте тая работа?“, заяви Борисов и посочи, че не иска да го има в политиката този. „Такива щети ни нанесе. Откъде накъде?“, попита Борисов. Той пожела на политическите им противници много успехи, на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ още по-големи успехи.

https://www.youtube.com/watch?v=3DL5U3BYGNE

Как видя форума фоторепортерът на "Труд" Цветан Томчев - вижте във видеото и галерията от снимки.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика