Стилни и бляскави тоалети показаха на “БГ модна икона 2017”

Тазгодишните носители на престижната награда, сред които Гала, Илияна Захариева Ники Илиев, Ники Кънчев и други се насладиха на дефилето

Актуални, атрактивни и елегантни тоалети представиха най-популярните родни дизайнери по време на тазгодишните награди “БГ модна икона 2017”, с което Академията за мода отличава най-стилните и успешни българи. По традиция тържеството започна със стилен ревю-спектакъл, в който бяха показани най-новите колекции на нашите най-известни дизайнери и модни къщи, носители на “Златна игла”, както и студенти на председателя на Академията проф. Любомир Стойков.

Тазгодишните носители на приза “БГ модна икона” – Илиана Раева, Гала, Илияна Захариева, Йордана Димитрова, Капка Амзина, Ники Кънчев и Ники Илиев се насладиха на модните дефилета, непосредствено преди церемонията в популярен

столичен хотел.

Ревю-спектакълът откри трикратната носителка на “Златна игла” на Академията за мода – София Борисова, която представи за първи път част от най-новата си стилна колекция от бизнес тоалети и коктейлни рокли, подходящи както за ежедневието, така и за специални събития. След нея на сцената бяха показани най-новите тоалети на модната къща на Габриела Колева. Те включват официални дамски облекла от бизнес линията на бранда в духа на френския шик.

Освен вече утвърдените имена в модния бранш у нас, на церемонията по връчването на наградите “БГ модна икона” се изявиха със свои произведения показаха и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност “Мода”.

Водеща на грандиозното събитие беше харизматичната Гери Дончева, облечена с тоалет на дизайнера Христо Чучев. Част от победителите и гостите също се бяха доверили на професионалистите – Илиана Раева благодари на своя стилист Марина Петкова, Йордана Димитрова впечатли с елегантна рокля в червено на дизайнера Вяра Станчева, а Йоана Буковска-Давидова за пореден път довери визията си на Вяра Георгиева.

Подготовката и хореографията на ревю-спектакъла бяха дело на Боян Караиванов, а сред манекените се откроиха Габриела Василева, Ива Атанасова, Ева Кикерезова, Райна Налджиева, Петя Велкова, Куини-Алис Николова, Вероника Стефанова, Десислава Харизанова, Никол Предьова. Антоанета Боянова и други. За грима на манекените и водещата се погрижи Марина Младенова и нейният екип, а прическите бяха дело на Надежда Радева.

 

Илияна Раева за признанието:

Няма по-престижна награда от тази на хората

Развълнува последователите си в социалните мрежи

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева развълнува хилядите си последователи в социалните мрежи с трогателен пост, посветен на факта, че е избрана за “БГ модна икона” на 2017 г година от конкурса на Академията за мода.

“Красотата и визията на човек са финалният акорд на личността му. Благодаря на проф. Любомир Стойков и Академията за мода на България, че ме номинира в тази престижна класация, в която критериите са изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация! За мен това е огромно признание и чест! Благодаря на всички, които гласуваха онлайн и ме избраха! Няма по-престижна награда от тази на хората! Обичам ви!”, написа Раева в профила си във фейсбук.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл