Стинг не с един, а с 2 концерта на Античния театър в Пловдив през юни

Пускат от петък в продажба 6000 билета на цени от 110 до 190 лв.

Прочутият певец, композитор, автор на песни, актьор, писател и активист Стинг ще има не един, а два концерта на Античния театър в Пловдив през лятото на 2018 година.

Един от най-великите артисти на световната музикална сцена, която през знаменитата си кариера е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди, ще гастролира в града под тепетата на 19 и 20 юни.

Концертите му са включени във формата „Hills Exclusive” и се осъществяват с финансовата подкрепа на Община Пловдив, като част от календара на културните й събития догодина. Мястото за провеждането им - Античния театър, е избрано лично от Стинг.

И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист. Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволствие да чуят всичките му хитове в един брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър.

Поради лимитирания капацитет на древната сцена билетите за всеки от концертите на Стинг са само по 3000 броя и след 10 часа този петък – 15 декември, ще се продават на цени от 110 до 190 лв. в мрежите на Тикетпро и Ивентим и онлайн платформите им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура