Стоев: „Лудогорец“ не иска реми, а победа

Лидерът в класирането „Лудогорец“ ще се опита да реши интригата в първенството с победа над прекия си конкурент за върха ЦСКА. Преди сблъсъка шампионите имат преднина от три точки пред "червените". ЦСКА обаче се нуждае от победа с две попадения, за да излезе на върха в класирането. До края на шампионата остават 4 кръга, което означава, че до голяма степен и равенството в събота устройва „Лудогорец“.

„Но не отиваме с такава нагласа за двубоя – каза Стоев. - Тръгваме за София с мисълта да победим. Неминуемо мачът с ЦСКА е решителен за шампионската титла. И самите футболисти оценяват важността на двубоя. Мотивацията е на пределно ниво, не се съмнявам в това“.

Стоев добави, че публиката ще е големият коз на ЦСКА на „Българска армия“.

„Ясно ми е, че домакините ще имат огромната подкрепа на феновете си, но ние сме свикнали да играем в такава обстановка – добави треньорът. - По какъвто и начин да подходи ЦСКА, по-важен ще бъде нашият отговор и да неутрализираме техните силни страни, които знаем добре“.

Сайтът на ЦСКА пусна видео преди двубоя, с което да надъха феновете преди важната битка. Повечето кадри са с единоборства от някои от двубоите на "червените" през сезона, с което те може би се опитват да вдигнат адреналина на привържениците.

„Армейци“, в събота ще ври и кипи – пише ЦСКА на своя сайт. - Предстои ни мачът на сезона. Нека оставим сърцата си заедно“.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ