Стоев: Преднината дава спокойствие на "Лудогорец"

Стойчо Стоев, треньор на "Лудогорец", заяви че, новата преднина от пет точки пред втория ЦСКА дава на тима му повече спокойствие. "Орлите" победиха с класика 3:0 "Ботев" (Пловдив) след два гола на Якуб Шверчок и един на Драгош Григоре.

"Доволен съм от последните резултати на отбора, тъй като ни липсваха головете преди мача с "Левски" - каза специалистът. - Последните два мача вкарахме пет гола, имаме нужда да играем по този начин. Всеки футболист, когато не вкара в поредица от мачове, е нормално да не се чувства уверен на терена. Сега имаме три поредни гостувания, които няма да са лесни, но активът ти дава по-голямо спокойствие, но зависи от нас всичко. Трябва да изиграем предстоящите мачове на ниво и да дойде моментът, в който ще бъдем изключително спокойни".

Преди двубоя нападателят на шампионите Клаудио Кешеру получи плакет и специална фланелка от ръководството по повод постижението си от 100 гола с екипа на „зелените“. Румънският таран започна като титуляр, но напусна принудително терена през първото полувреме след удар в главата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ