Стоичков – ВИП гост на „Анфийлд“

Христо Стоичков се превърна във ВИП-гост на митичния стадион „Анфийлд“. Никога в кариерата си на футболист кавалерът на „Златната топка“ нямаше шанс да играе на една от най-великите арени. Но в новото си поприще на коментатор и това се сбъдна.

Стоичков гостува лично на треньора Юрген Клоп за дълъг репортаж за американския тв гигант „Унивижън“, който от новия сезон има правата и за Шампионската лига. Камата и наставникът на „Ливърпул“ се засякоха в Глазгоу на благотворителния мач между отборите на Стилиян Петров и Джеймс Милнър на 8 септември. Тогава Клоп покани Стоичков за визита на „Анфийлд“ - да види магията на един от най-великите клубове в историята.

27_6

В плана на Камата присъстваха интервюта с Милнър, Роберто Филмино и Мохамед Салах. На галавечерта в Глазгоу капитанът на „Ливърпул“ призна, че винаги е мечтал да играе редом със Стоичков. И в интервю пред „Труд“ разказа как първите му реални спомени от футбола са от световното първенство в Щатите през 1994 година, когато е симпатизирал на България.

След визитата на „Анфийлд“ Стоичков се прибира в България, за да представи своята автобиография. „Историята“ ще направи промоция пред куп ВИП-ове в хотел „Маринела“ в понеделник от 12,30 часа. На нея ще присъства и специален гост, който Стоичков ще крие до последния момент. В „Историята“, написана съвместно с Владимир Памуков, има всичко от историята на най-великия български футболист – хубаво и лошо. „Маски няма да има, аз съм си аз“, зарече се още на старта на труда Камата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ