Стоичков дари Албер II с албум и екип

Христо Стоичков дари своя фотоалбум „Това съм аз“ и личен екип на принц Албер II. Двамата играха в един отбор в благотворителния мач на стадион „Луи II” в Монако. Кавалерът на „Златната топка“ бе най-голямата футболна звезда в двубоя. Срещу него излязоха именити пилоти като Фелипе Маса, Карлос Сайнц и Чарлс Льоклер. След като 20 години Михаел Шумахер игра в двубоя на Княжеството, сега за първи път на терена с футболни обувки излезе синът му Мик.

Организацията беше безупречна, на най-високо възможно ниво – разказа Стоичков. - Гостоприемството на принц Албер е впечатляващо. Той дори поиска да ми даде капитанската лента на нашия отбор, но нямаше как да я приема. Винаги съм приветствал такива благотворителни каузи, а принцът е патрон вече толкова много години.“

Двубоят има вече 28-годишна история и се играе винаги в седмицата на Гран при на Монако. Състезанието е в неделя по улиците на Княжеството.

Само за два дни Стоичков успя да вземе глътка въздух от ангажиментите си в американския тв гигант „Унивижън“. Още на следващата сутрин Кавалерът на „Златната топка“ отлетя за Марбея. В курорта „Ливърпул“ се готви за финала на Шампионската лига срещу „Тотнъм“ на 1 юни в Мадрид. В програмата на Стоичков има планирано персонално интервю с Юрген Клоп, треньора на „червените“. Срещата ще е втора за двата през последната година. Миналата есен германският корифей говори един час пред камерата на Камата на стадион „Анфийлд“. Стоичков ще е главният анализатор на „Унивижън“ за финала на Шампионската лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ