Стойчо за 5-и път поред със „суха мрежа“

„Кайсар“ на треньора Стойчо Младенов се очертава като един от най-солидните в защита в казахстанското първенство. За пети път поред отборът от Кизилорда не допусна гол и завърши 0:0 у дома срещу „Атирау“, първия тим на Екзекутора на „Ливърпул“ в страната.

Двубоят се игра на връх 42-годишния рожден ден на помощник-треньора и легенда на ЦСКА Тодор Янчев. „Кайсар“ имаше повече положения за гол, трибуните бяха почти пълни, но късметът не покри тима. Нулевото равенство е второ поредно за „вълците“. Преди мача с „Атирау“ те не допуснаха гол последователно срещу „Ордабаси“ (воден от Георги Дерменджиев), „Тобол“, „Шахтьор“ (Караганги) и „Кизил Жар“ (воден от Никола Спасов). След лошия старт на сезона тимът на Младенов вече е в първата шестица на класирането – мястото, където завърши през 2017-а.

В съкото време „Кизил Жар“ на Спасов претърпя най-големия крах след завръщането си в елита. Отборът катастрофира с 0:5 на терена на „Иртиш“. Още през първото полувреме „Кизил Жар“ бе допуснал три гола. Отборът на Спасов е на десето място от 12 участника в казахстанското първенство. „Ордабаси“ на Дерменджиев е на четвърта позиция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ