Стойчо Младенов подписа нов договор с „Кайсар“

ÖÑÊÀ - ËÈÒÅÊÑ 2 - 0 ÑÒÎÉ×Î ÌËÀÄÅÍÎÂ

Стойчо Младенов ще остане в казахстанския „Кайсар“ най-малко още една година. Треньорът съобщи новината чрез официалния си сайт.

Веднага след четвъртата поредна победа – 2:0 над „Актобе“, с която завърши сезона с четири поредни успеха, Екзекутора на „Ливърпул“ парафира новия си  контракт. „Кайсар“ награди Младенов с договор за още една година, а има опция да бъде продължен с още една.

„Много съм щастлив, че продължаваме заедно – каза Младенов. – Благодарен съм на губернатора Кримбек Кушембаев за доверието към мен. Отношението, което получавам от всички в Кизилорда, е фантастично. Надявам се да постигаме още по-добри резултати в следващата година.“

Младенов работи в „Кайсар“ от 2017 година. В първия сезон тогавашният новак завърши шести, а сега успя да се издигне с още едно място напред. Губернаторът на Кизилорда пък започна строеж на нов стадион и държи футболният проект на областта да се ръководи от българския специалист.

По този начин спират спекулациите от последните седмици, че Младенов е пред завръщане в ЦСКА. Ръководството на „червените“ нееднократно гласува доверие на сърбина Нестор Ел Маестро и сега преговори със Стойчо въобще не е имало.

Във вторник вечер Младенов ще бъде честван на празника по случай 50-ия юбилей на „Кайсар“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ