Стойчо Младенов: Винаги ЦСКА ме е канил, не обратното

Стойчо Младенов потвърди декларацията на ЦСКА от преди седмица, че не е бил на разговори с клуба повече от година. Треньорът на „Кайсар“ се срещна последно с един от собствениците Гриша Ганчев преди 13 месеца. Но въпреки думите и на двете страни Петър Жеков, легендарен голмайстор на ЦСКА, не спира да сипе огън и жупел срещу Екзекутора на „Ливърпул“.

„Никога не съм се натискал за работа в ЦСКА – отсече пред своя личен сайт Младенов, който изведе казахстанския „Кайсар“ до финал за купата. –Моята емоционална връзка с ЦСКА никой няма отнеме. Да, имах предложение от Гриша Ганчев да поема отбора преди повече от година. Но аз имах и имам ангажимент към „Кайсар“, който не мога да прекратя. Ганчев разбра и си стиснахме ръцете с пожелание за успехи. Този факт не променя нищо между двама ни.

По-добре е Петър Жеков и семейството му да бъдат запитани кой плати животоспасяващата му операция. Ще избързам и ще отговоря – аз  и хората от моя екип. Направихме го от сърце. От уважение към един велик футболист, който за съжаление явно е много малък човек. Жалко, че си позволява да говори подобни глупости по мой адрес и семейството ми. Нека някой собственик на ЦСКА каже кога жена ми е получавала пари от клуба? Моите успехи на „Българска армия“ няма кой да ми отнеме. Стигат ми писмата и обажданията от фенове, които ми благодарят и ме поздравяват за сегашните ми успехи. Писна ми знайни и незнайни герои да петнят името ми и затова предпочитам да работя далече, където ме уважават всички. С „Кайсар“ имаме важни мисии до края на годината. Никога не бих скъсал договорните и емоционалните отношения с ръководството на клуба, което направи толкова много за мен. До последния ден на договора ще бъда в „Кайсар“. На ЦСКА пожелавам много победни мачове в Европа и шампионска титла в края на сезона.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ