Стойчо Стоев: "Валур" е по-важен от Марселиньо

Стойчо Стоев, треньорът на "Лудогорец", заяви, че исландският „Валур“ е по-важен за тима, отколкото сагата с Марселиньо. Футболистът бе изваден от първия отбор след изцепката му в реванша срещу "Ференцварош" (2:3) в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Бившият български национал бе сменен в течение на мача, а на излизане от терена се усмихваше ехидно към треньорската скамейка на своя тим. В последствие Марселиньо остана без картотека за следващите два мача в турнирите.

"Той е извън отбора - лаконичен бе Стоев. - Имаме мач с "Валур", който е по-важен от Марселиньо. Рано е още да кажа кой ще го замени, тъй като имам доста състезатели. Аз съм треньор, който дава възможност на всеки един футболист да покаже, че не случайно е в "Лудогорец". Няма никакво съмнение, че се изправяме срещу нашия противник, за да го отстраним".

Турският вестник "Фанатик" твърди, че голмайсторът на тима Клаудиу Кешеру е пред трансфер в "Трабзонспор". Отборът е готов да изпълни желанието на румънския футболист и да му предложи заплата от 1,2 милиона евро годишно. Нападателят влезе в последната година от своя договор с "Лудогорец". "Трабзонспор" е готов да плати 500 хиляди евро на българския клуб за 32-годишния таран. Румънският национал има 105 гола във всички турнири с екипа на „Лудогорец“.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ