Стотици гледат двубоя на „Армията“

Стотици фенове на ЦСКА ще се съберат на стадион „Българска армия“, за да гледат реванша срещу „Копенхаген“. Клубът е осигурил скара, бира и големи екрани в Борисовата градина. Датската столица се оказа прекалено трудна дестинация за повечето запалянковци на ЦСКА, които живеят в България. А скандинавският стандарт традиционно е плашещ за нашенците. Въпреки негативният резултат от първата среща феновете на ЦСКА не спират да вярват заради стабилното представяне досега. От 9 мача отборът загуби два и спечели 7 със само един допуснат гол. Като първото поражение от „Рига“ не се оказа фатално.

И все пак, поне 200 „червени“ гърла се очаква да пеят химни на победата на стадион „Паркен“. Много българи ще пристигнат от Англия и Германия.

За първи път ЦСКА ще гостува в Европа този сезон, без да се плаши от нетипичната жега, която обхвана западната част на континента. Отлично време и температура около 20 градуса посрещнаха „червените“ в Копенхаген. Делегацията на отбора традиционно води собственикът на клуба Гриша Ганчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ