Стотици се наредиха на опашка за автограф на Бербатов

Стотици фенове чакат за автограф на Димитър Бербатов. Тази вечер футболистът представи книгата си „По моя начин“ във Варна. Той пристигна преди обявения час и поздрави и последните хора от опашката, която запълни пространството пред Фестивалния и конгресен център, съобщи Радио Варна. Студеното време не е проблем за автограф на любимия футболист да се редят дори бащи с малки деца на ръце.

В книгата Димитър Бербатов разказва не само футболни, но и житейски истории, без задължителен хепиенд – с надеждата всеки да разпознае себе си и да намери своя път към успеха. В 500 страници оживява историята на едно обикновено момче от малък град, което успява да изкатери „футболния Еверест”. Изданието съдържа над 70 снимки, включително и непубликувани до момента, от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

Книгата вече изчерпва тиража и е поръчан допълнителен, каза пред журналисти Димитър Бербатов. "Още не съм решил в каква посока ще поеме моят живот, но трябва да се ориентирам. Заниманията в киното ми бяха тръпка, исках да опитам как ще се получи, но футболът си остава основното нещо", коментира Бербатов.

Първи автограф получи Иван Петров, дългогодишен треньор по футбол във Варна, една от легендите на варненския футбол и по-конкретно на ФК "Спартак".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена