Стоянка Мутафова с литературна премиера в Бургас

Стоянка Мутафова ще представи биографичната си книга "Добър вечер, столетие мое!" в Бургас на 15-ти март. Тя е написана от дъщеря й Мария Грубешлиева.

Националното турне за промоцията на биографичната книга започва от града, чийто почетен гражданин е Мутафова. Бургас е и родното място на нейния трети съпруг Нейчо Попов.

"Добър вечер, столетие мое!" представя живота на голямата българска актриса, изпълнен с бури и превратностиен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти, с много предизвикателства и успехи. В книгата Мутафова разказва искрено и с чувство за хумор за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите й са своеобразна галерия на нейното столетие - родена през 1922 година, тя и до днес продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета.

Представянето на книгата "Добър вечер, столетие мое!" започва в 18:30 часа на 15-ти март в бургаската зала НХК и е с вход свободен.

Организаторите препоръчват в залата да се влезе един час преди началото, за да може да заемаат местата. При запълнен капацитет на залата няма да бъдат допускани правостоящи зрители, с цел спазване на изискванията за безопасност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони