Стоян Алексиев: Оставете на мира това момиче!

Звездата от “Откраднат живот” коментира папарашка снимка

“Оставете на мира това момиче, - изригна в негодувание актьорът от Народния театър Стоян Алексиев. - Нямате представа какъв огромен талант е това!”

Трудно е обаче за журналисти, колеги и обикновени клюкарки да се сдържат и да не коментират най-гигантския скандал на лятото - а именно че този така културен и изискан мъж Стоян Алексиев беше заснет от фотограф на в. “Ретро” да бърка дълбоко в гащите на 44 години по-младата си любовница, при това не къде да е, а пред хората на пъпа на София. 22-годишната студентка от НАТФИЗ Ивана Бобойчева и пенсионираният артист, който все още е на половин щат в Народния театър, доста недискретно се прегръщат и натискат по улиците.

s04-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd-%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%b5%d0%b21

След като се появиха първите фотографии, на които ръката на актьора е почти до лакътя в панталона на момичето, Алексиев се опита да отрече фактите с изречение, което звучеше като от вица “Жена, ти на мен ли ще вярваш или на очите си”. “Не е това, което изглежда. Ние играем роли”, опита да се измъкне той.

Скандалът му докарал високо кръвно и проблеми със сърцето, но не и разлъка със съпругата, поне засега. “Живеем в отворен брак. Съпругата ми Надя знае”, коментира неотдавна Алексиев в опитите си да убеди медиите да не си пъхат носа в личните му дела. Според звездата на докторската тв сага “Откраднат живот” “Hямa нищo, кoeтo Haдя дa нe знae зa мeн – вcичкитe ми вpъзки, oтнoшeния, yвлeчeния, вcичкo. Hиe нe кpиeм нищo eдин oт дpyг и тя мe пoзнaвa изцялo.”

Любовната история на Алексиев с 22-годишната студентка по актьорско майсторство не е тайна в гилдията, тъй като момичето го придружава неотлъчно навсякъде.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица