Стоян Колев в „Локо“ (Пд)

Стоян Колев се завръща в „Локомотив“ (Пд). Бившият страж на тима разтрогна по взаимно съгласие договора си с „Нефтохимик“ и след Нова година влиза като треньор на вратарите в щаба на Едуард Ераносян. През 2016-а Колев спечели купата на България с ЦСКА, но след това бе освободен. Христо Янев предпочиташе да го държи резерва в „Нефтохимик“ и Колев предпочете да приеме офертата на Еду. Стражът вече работи като помощник на Стойчо Младенов на „Българска армия“.

Малко след като се разбра за завръщането на Колев на „Лаута“, стана ясно, че „Локомотив“ и „Ботев“ се разминаха с коледен подарък в общ размер от 249 247 лв. от градската управа под тепетата. Предложението на 12 общински съветници за опростяване на натрупаните от клубовете дългове не бе подложено на гласуване по време на последната за 2016 г. сесия на местния парламент. „Черно-белите“ дължат на общинския бюджет 146 191 лв. за прекратената концесия за част от магазините в подлеза на Централна жп гара, като в тази сума влизат и лихвите, които се дължат още от управлението на Георги Илиев. „Ботев“ пък дължи 103 083 лв. концесионни вноски за стадион „Христо Ботев“, чието строителство бе замразено след фалита на КТБ.

Предложението на 12-те старейшини в 51-членния Общински съвет на Пловдив отпадна от дневния ред на предколедната сесия и може да бъде подложено на гласуване най-рано на 19 януари 2017 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ