Стоян Мирчев, БСП: Михаил Миков отсъства от кампанията, а сега принизява усилията ни

Стоян Мирчев

Поздравявам ви, че сте открили г-н Миков, той отсъства по време на предизборната кампания. Това заяви Стоян Мирчев от БСП по повод коментарите на бившия лидер на партията Михаил Миков. Миков обяви вчера, че резултатите на социалистите на местните избори не са особено добри, но се отчитат бодрячески от ръководството на партията.

БСП ще отчете резултатите в неделя на Национален съвет. Със сигурност резултатите ни са по-добри от 2015 г., обяви Мирчев по БТВ. Младият социалист отбеляза още, че бившият председател на БСП често критикува партията, но не го е чул от него критики към ГЕРБ.

Резултатите от изборите трябва да се коментират след разглеждането на цялостната картина. На тези избори ГЕРБ се явиха на много места в коалиции. На други места получиха 100% подкрепа от ДПС. Всичко това оказва влияние. БСП на много места вдигна резултатите и спечелихме повече общински съветници. На места и ние се явихме в коалиция, но твърдо защитаваме нашите политики, коментира Мирчев.

По думите му Михаил Миков не спира да уронва престижа на БСП и принизява труда но хората от партията, които са положили много усилия преди изборите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика