Страхотната Сара гледа към киното

Очарователното плажно зайче Сара Ъндърууд желае да стане актриса и да премине от света на моделството и социалните мрежи към територията на седмото изкуство.

Сара Ъндърууд

Наскоро Instagram звездата съобщи, че ще зарадва феновете си с добри новини относно еволюцията на нейната кариера. Засега не е ясно в какъв филм точно ще участва, но ценителите на нейното излъчване нямат претенции относно жанра. Важното е Сара да е вътре и да има хубави кадри на нейното лице и тяло.

Ъндърууд е талантлива амазонка, зрелищен атестат за силата и смисъла на Дарвиновия естествен подбор. Прекрасен организъм, който съвършено се е адаптирал за своята среда на суета, светлина, социални мрежи и милиони гладни погледи.

Ъндърууд е носител на ДНК джакпот и желае да сподели очарователната си биологична привилегия - или поне нейните чисто визуални измерения - с всички.

Дълга руса и буйна коса, светлозелени очи на покер манипулаторка, достатъчно големи, симетрични и стегнати гърди, екстремно атрактивна усмивка, разкриваща млечнобели зъби, и десетки малки лунички, които придават на нейното излъчване нежен еротичен детайл, превръщат я в в сочен литературен персонаж, роден от въображението на епично талантлив и подобаващо покварен западен писател от началото или средата на XX век.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино