Стрелба по мерцедеса на бизнесмен в Айтос

Неизвестни са стреляли по колата на 52 годишният айтоски бизнесмен Христомир Колев. Колев притежава четири хранителни магазина в града, свързани във веригата му- "Кокала".

Луксозното возило било паркирано пред дома му, на ул. "Бузлуджа" 3, в нощта срещу петък. На първия етаж на къщата, където семейството живее се намира и един от магазините.

В 9. 00 часа вчера /петък/ Колев излязъл от дома си и тръгвал по бизнес дела, когато видял, че по предното стъкло на лекия му автомобил „Мерцедес S” има дупки от куршуми. Бизнесменът веднага се обадил в полицията.

При извършения щателен оглед е установено, че по паркирания автомобил е стреляно вероятно с пистолет, като в предната част на „Мерцедес”-а има три отвора, потвърдиха от ОД на МВР в Бургас. Случаят се разследва. Версиите са няколко- недоволни работници, които получили по- малко от очакваното възнаграждение, сплашване или личен мотив. Според източници от разследването, по мозилото е стреляно от тротоара, а стрелецът бил аматьор. "Чухме пукот около 04. 30 часа, но нищо не сме видели", обясниха съседи.

Христомир Колев е брат на шампиона по мотокрос Диян Колев- Кокала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право